KSI KOTKA JYRÄSI TOIVALASSA 14.1.2023 itsensä SM sarjan kärkeen

16.01.2023

Eka peli päättyi HOTA-ZZ 2-3 (25-23) (25-12) (18-25)(11-25)(11-15) Päivän toisessa pelissä HoTa jatkoi, kai vähän harmistuneena tappiostaan KSI Kotkaa vastaan. Ainakin ensimmäinen erä lohjalaisilta meni penkinalle, KSI:lle helpohko voitto 14-25. Seuraavassa erässä kyytiinkin sitten tiukka ja tasainen vääntö, joka 20-20 tilanteen jälkeen kääntyi kotkalaisten voittoon 22-25. Kolmaskin erä oli kuin kakkosen toisinto. Tasapisteissä 19-19 mentiin 23-24 tilanteeseen, josta Marko Julin otti viimeisen pisteen KSI:lle. Kotkan parhaat pistemiehet pelissä olivat juuri Marko Julin # 10 ,Arttu Sivula ja Osmo Röpelinen # 9.

Monet mestaruudet voittanut KSI. Pelin ensimmäisen erän vei suht'selkeästi KSI 17-25. Toisessa se jatkoi hallintaansa tilantein 2-7,4-11, 10-16, josta ZZ nousi tasoihin 17-17 ja siitä edelleen 22-17 johtoon VALKKU TIMPPA otti aikalisän. torjunta alkoi pitää ja puolustus toimii, KSI tuli tasoihin ja ohi ja vei erän 23-25. Kolmannen Kotka aloitti tiukasti ja meni 1-5 johtoon eikä tuosta piste-erosta enää luopunut, erä ja ottelu KSI:lle 20-25.

KSI:n parhaat pistenikkarit: KSI:ltä Arttu Sivula 14 ja Christian Danielsson 10 . Maininnan arvoista lienee, että KSI:n "valkku" Timo Herranen heitti kehiin nuoren Samppa Sivulan. ottelun toisessa erässä ZZ:n johtaessa 20-17 ja hoiteli homman tikkaamalla voittopisteen.valkku timppa on tyytyväinen 2 peliä ja 2 voittoa